Moderne Gitaarlessen


Voor alle leeftijden

Ervaar Gitaar
5.0
aangedreven door Facebook
Debby Panbakker
Debby Panbakker
2019-10-28T17:59:08+0000
Ik kan Ervaar Gitaar zeker aanbevelen. De lessen zijn altijd afgestemd op je eigen smaak met liedjes die je zelf of samen kunt uitkiezen. Zoë zorgt dat je al heel snel mee kunt spelen met een arrangement afgestemd op je vaardigheden. Dat ze thuis komt vind ik super handig. Met meerdere kinderen/ clubjes is dit heel relaxed. Ze is flexibel qua afname van lessen. Als je bijvoorbeeld een weekje overslaat of tijdens vakanties zit je niet vast. Als persoon is ze heel relaxed, geduldig, flexibel en vriendelijk.lees meer
Maurice En Veronique Smeets-Sijben
Maurice En Veronique Smeets-Sijben
2019-09-02T08:17:37+0000
Onze zoon Raf wilde graag gitaar spelen. Bij het rond vragen hoorden we regelmatig de naam Ervaar Gitaar en Zoë. Nu weten we ook waarom we hier veel over hoorden. Zoë is heel aardig en geeft goed les. Ze kan iets rustig en duidelijk uitleggen en doet dat op een leuke muzikale wijze. Raf mocht ook eigen liedjes uitzoeken voor de les. Zoë is heel flexibel. Een keer schuiven van dag of locatie was geen probleem. Helaas wilt onze zoon geen gitaarles meer i.v.m. een andere passie c.q. hobby. Zoë is een aanrader en mocht Raf ooit weer de les willen oppakken dan weten wij al wie we gaan bellen ! Zoe bedankt !! Ook namens Raflees meer
Nicole Tilli
Nicole Tilli
2019-07-03T14:14:07+0000
zojuist heeft mijn 7 jarige dochter een proefles gehad. ze heeft ervan genoten. wat wordt de les op een vriendelijke rustige manier gegeven met veel geduld. tot snel weerlees meer
Marjan van den Hove
Marjan van den Hove
2019-06-14T19:18:42+0000
Onze dochter Evi (10 jaar) heeft les aan huis van Zoë: ze is flexibel, vriendelijk, geduldig en stelt Evi’s wensen en leerproces centraal. Aanrader!lees meer
Evelyn Rauwerda
Evelyn Rauwerda
2019-04-23T16:04:42+0000
Les van Zoë is altijd heel gezellig! Het half uur is zo om, maar iedere keer leer ik weer iets bij! Ze is heel flexibel in haar lestijden en bovendien niet te duur! Ze geeft uiteraard gitaarles, maar mij brengt ze de beginselen van het bas spelen bij. Bas heb ik altijd al willen spelen en tot nu toe vind ik het nog steeds heerlijk om te doen, mede dankzij het kundige lesgeven van Zoë! Ze is top!😊lees meer
Martha Klein Tuente
Martha Klein Tuente
2017-08-04T10:06:50+0000
Nu een klein jaar les van Zoë en ben nog altijd helemaal tevreden! Je moet niks, alles is oke en ze helpt je met dat wat je wil leren. Ideaal. Gewoon lekker liedjes leren spelen die je zelf uitkiest en zij past dan de moeilijkheidsgraad daarop aan. Ze heeft echt heel veel geduld en blijft altijd vriendelijk. Echt een aanrader!lees meer
Regina Delnoij
Regina Delnoij
2017-03-23T21:17:12+0000
Onze zoon Skip (7 jaar), krijgt vanaf oktober 2016 les van Zoe. Hij blijft enthousiast en ons verbazen over wat Zoë hem op zo'n korte tijd steeds eigen weet te maken. Hij heeft al diverse "optreden" mogen verzorgen op school, voor sinterklaas en aan de kerstdis en samen met zoë zorgt hij er dan steeds weer voor dat hij er dan ook echt met iets staat. Zoë weet heel goed aan te sluiten bij wat hij mooi vindt en hier samen met hem diepgang in aan te brengen. Skip is steeds heel blij als Zoë komt en wij hopen dat zij samen nog heel wat gitaarlessen zullen doorbrengen. Zoë bedankt!lees meer
Simon Snakkers
Simon Snakkers
2016-04-03T21:05:09+0000
Zoe geeft op een heerlijke manier gitaarles: de kids vinden het geweldig en ze is vol met geduld. Vraag haar om een liedje te leren en ze schrijft zo de akkoorden op na even geluisterd te hebben! Echt top als je dit zo kunt en ook doet. Siem, Roos en Simonlees meer
Angeliek Brauwers
Angeliek Brauwers
2016-04-01T16:12:31+0000
Julie (7 jaar) heeft iedere week een half uur gitaarles van Zoe en wat bevalt dat goed! Ze verheugt zich echt enorm op iedere volgende les. Papa en mama genieten mee van de mooie liedjes die ze nu al kan spelen en we zijn erg tevreden over de manier van lesgeven. Super bedankt Zoe!lees meer
Saskia Roelofs
Saskia Roelofs
2016-03-31T18:55:18+0000
Zoe komt sinds januari bij ons thuis om gitaarles aan onze zoon youri te geven. Met heel veel plezier leuke moderne liedjes die ze samen uitzoeken. Zoe is een leuke spontane meid die het super met de kids kan vinden hier mag ze blijven komen. Zeer tevredenlees meer
Marleen Jaspar
Marleen Jaspar
2016-03-31T14:01:21+0000
Ik ben marleen en een vrouw van middelbare leeftijd .Mijn droom was altijd gitaar spelen .....maar het kwam er nooit van .Nu heb ik toch mijn droom kunnen verwezelijken . Als Zoe met haar gitaar komt en geeft me les dan gaat er een muzikale wereld open het is gewoon geweldig .Ze is super in les geven en we hebben altijd reuze gezellig .Dank je wel Zoe je bent toppie !!!!!lees meer
Marcel van Luik
Marcel van Luik
2015-07-27T13:49:48+0000
Superleuke thuisles voor onze dochter Demi!
Paul Duinkerken
Paul Duinkerken
2015-07-20T20:46:37+0000
Jeu Welkenhuysen
Jeu Welkenhuysen
2015-02-15T12:23:38+0000
IK VOLG NU ZO EEN ACHT MAANDEN LES EN VIND HET MET DE WEEK LEUKER . GE KUNT DE MUZIEK LEREN SPELEN DIE JE ZELF GRAAG HOORT. EN ER KAN OOK EENS GELACHEN WORDEN . DUS GEEN SAAI GEDOE WAT DE LESSEN ALLEEN MAAR TEN GOEDE KOMT. GE KUNT ER EVENEENS NIEUWE SNAREN LATEN PLAATSEN( WAT TEVENS ZEER GOED GEDAAN WORD). WE ZULLEN ZEKER DOORGAAN.lees meer
Davy Van de Laarschot
Davy Van de Laarschot
2015-01-21T14:17:56+0000
Super leuke professionele lessen.
Stijn En Vicky Linders-Pellegrom
Stijn En Vicky Linders-Pellegrom
2015-01-19T21:18:44+0000
Met veel plezier heeft onze dochter altijd genoten van de lessen van Zoe!
Peter-Paul Lenssen
Peter-Paul Lenssen
2015-01-18T19:40:18+0000
Volgende beoordelingen

Meer info?

Neem dan vrijblijvend contact op via info@ervaargitaar.nl of het onderstaande contactformulier.




Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Hoe zit het met uw privacy?

 

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht . Dit betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Deze wet staat in het teken van het zorgvuldig verwerken van persoonsgegevens. Ook Ervaar Gitaar verzamelt persoonsgegevens. De verzamelde persoonsgegevens worden door Ervaar Gitaar zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houd ik mij aan de eisen uit de privacywetgeving. Dat betekent bijvoorbeeld dat ik:

  • duidelijk vermeld voor welke doeleinden persoonsgegevens verwerkt worden;
  • het verzamelen van persoonsgegevens beperk tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • je eerst om uitdrukkelijke toestemming vraag om jouw persoonsgegevens te verwerken;
  • jouw gegevens niet doorgeef aan derde partijen, met uitzondering van een boekhouder, waarmee een verwerkingsovereenkomst bestaat;
  • wanneer ik jouw gegevens deel, afspraken met derde partijen worden gemaakt om er onder meer voor te zorgen deze niet voor andere doeleinden worden gebruikt;
  • passende beveiligingsmaatregelen neem om jouw persoonsgegevens te beschermen en datzelfde ook eis van partijen die in opdracht van mij persoonsgegevens verwerken;
  • jouw recht respecteer om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage aan te bieden, te corrigeren of te verwijderen

Ervaar Gitaar is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Deze verwerking komt tot stand doordat jij gitaarlessen neemt bij Ervaar Gitaar en deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle privacygevoelige informatie of persoonsgegevens die je aan Ervaar Gitaar verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
  • Bankrekeningnummer

Je gegevens worden gebruik om je inschrijving voor gitaarlessen te verwerken, om met jou te communiceren door middel van het verzenden van elektronische nieuwsbrieven en/of post, om jouw vragen te beantwoorden en afspraken te maken via social media, e-mail of telefonisch contact en voor de financiële administratie van Ervaar Gitaar.

Welke bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens verwerkt Ervaar Gitaar?

Ervaar Gitaar verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

  • Gegevens van personen jonger dan 16 jaar. Lesnemers die jonger zijn dan 16 jaar dienen hiervoor altijd toestemming te hebben van ouders/verzorgers. Op deze manier wordt er voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerkt Ervaar Gitaar persoonsgegevens?

Ervaar Gitaar verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling/ het sturen van facturen;
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of informatie via e-mail of social media;
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienst, het geven van gitaarlessen aan huis, uit te kunnen voeren;
  • Je te informeren over wijzigingen in lestijden, lessoorten en tarieven;
  • Ten behoeve van kilometeradminstratie.

Hoe lang bewaart Ervaar Gitaar persoonsgegevens?

Ervaar Gitaar bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Zodra een leerling stopt met het nemen van lessen bij Ervaar Gitaar worden de opgeslagen persoonsgegevens niet langer opgeslagen en gewist.

Worden persoonsgegevens door Ervaar Gitaar gedeeld met derden?

Ervaar Gitaar verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van Ervaar Gitaar, denk aan een boekhouder, sluit ik een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Ervaar Gitaar blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Ervaar Gitaar gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Ervaar Gitaar en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij Ervaar Gitaar een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens waarover ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@ervaargitaar.nl. Ik wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe Ervaar Gitaar persoonsgegevens beveiligt

Ervaar Gitaar neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zo wordt er regelmatig een back-up gemaakt van mijn klantenbestand en is alle software die ik gebruik up to date en op verschillende manieren beveiligd. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@ervaargitaar.nl.

Zoë Lenssen – Ervaar Gitaar – Van Weerden Poelmanstraat 14, 6417 EN, Heerlen

KVK: 58340602 – tel. 06-18353020 – info@ervaargitaar.nl – www.ervaargitaar.nl