Moderne Gitaarlessen


Voor alle leeftijden

Ervaar Gitaar
5.0
aangedreven door Facebook
Debby Panbakker
Debby Panbakker
2019-10-28T17:59:08+0000
Ik kan Ervaar Gitaar zeker aanbevelen. De lessen zijn altijd afgestemd op je eigen smaak met liedjes die je zelf of samen kunt uitkiezen. Zoë zorgt dat je al heel snel mee kunt spelen met een arrangement afgestemd op je vaardigheden. Dat ze thuis komt vind ik super handig. Met meerdere kinderen/ clubjes is dit heel relaxed. Ze is flexibel qua afname van lessen. Als je bijvoorbeeld een weekje overslaat of tijdens vakanties zit je niet vast. Als persoon is ze heel relaxed, geduldig, flexibel en vriendelijk.lees meer
Maurice En Veronique Smeets-Sijben
Maurice En Veronique Smeets-Sijben
2019-09-02T08:17:37+0000
Onze zoon Raf wilde graag gitaar spelen. Bij het rond vragen hoorden we regelmatig de naam Ervaar Gitaar en Zoë. Nu weten we ook waarom we hier veel over hoorden. Zoë is heel aardig en geeft goed les. Ze kan iets rustig en duidelijk uitleggen en doet dat op een leuke muzikale wijze. Raf mocht ook eigen liedjes uitzoeken voor de les. Zoë is heel flexibel. Een keer schuiven van dag of locatie was geen probleem. Helaas wilt onze zoon geen gitaarles meer i.v.m. een andere passie c.q. hobby. Zoë is een aanrader en mocht Raf ooit weer de les willen oppakken dan weten wij al wie we gaan bellen ! Zoe bedankt !! Ook namens Raflees meer
Nicole Tilli
Nicole Tilli
2019-07-03T14:14:07+0000
zojuist heeft mijn 7 jarige dochter een proefles gehad. ze heeft ervan genoten. wat wordt de les op een vriendelijke rustige manier gegeven met veel geduld. tot snel weerlees meer
Marjan van den Hove
Marjan van den Hove
2019-06-14T19:18:42+0000
Onze dochter Evi (10 jaar) heeft les aan huis van Zoë: ze is flexibel, vriendelijk, geduldig en stelt Evi’s wensen en leerproces centraal. Aanrader!lees meer
Evelyn Rauwerda
Evelyn Rauwerda
2019-04-23T16:04:42+0000
Les van Zoë is altijd heel gezellig! Het half uur is zo om, maar iedere keer leer ik weer iets bij! Ze is heel flexibel in haar lestijden en bovendien niet te duur! Ze geeft uiteraard gitaarles, maar mij brengt ze de beginselen van het bas spelen bij. Bas heb ik altijd al willen spelen en tot nu toe vind ik het nog steeds heerlijk om te doen, mede dankzij het kundige lesgeven van Zoë! Ze is top!😊lees meer
Martha Klein Tuente
Martha Klein Tuente
2017-08-04T10:06:50+0000
Nu een klein jaar les van Zoë en ben nog altijd helemaal tevreden! Je moet niks, alles is oke en ze helpt je met dat wat je wil leren. Ideaal. Gewoon lekker liedjes leren spelen die je zelf uitkiest en zij past dan de moeilijkheidsgraad daarop aan. Ze heeft echt heel veel geduld en blijft altijd vriendelijk. Echt een aanrader!lees meer
Regina Delnoij
Regina Delnoij
2017-03-23T21:17:12+0000
Onze zoon Skip (7 jaar), krijgt vanaf oktober 2016 les van Zoe. Hij blijft enthousiast en ons verbazen over wat Zoë hem op zo'n korte tijd steeds eigen weet te maken. Hij heeft al diverse "optreden" mogen verzorgen op school, voor sinterklaas en aan de kerstdis en samen met zoë zorgt hij er dan steeds weer voor dat hij er dan ook echt met iets staat. Zoë weet heel goed aan te sluiten bij wat hij mooi vindt en hier samen met hem diepgang in aan te brengen. Skip is steeds heel blij als Zoë komt en wij hopen dat zij samen nog heel wat gitaarlessen zullen doorbrengen. Zoë bedankt!lees meer
Simon Snakkers
Simon Snakkers
2016-04-03T21:05:09+0000
Zoe geeft op een heerlijke manier gitaarles: de kids vinden het geweldig en ze is vol met geduld. Vraag haar om een liedje te leren en ze schrijft zo de akkoorden op na even geluisterd te hebben! Echt top als je dit zo kunt en ook doet. Siem, Roos en Simonlees meer
Angeliek Brauwers
Angeliek Brauwers
2016-04-01T16:12:31+0000
Julie (7 jaar) heeft iedere week een half uur gitaarles van Zoe en wat bevalt dat goed! Ze verheugt zich echt enorm op iedere volgende les. Papa en mama genieten mee van de mooie liedjes die ze nu al kan spelen en we zijn erg tevreden over de manier van lesgeven. Super bedankt Zoe!lees meer
Saskia Roelofs
Saskia Roelofs
2016-03-31T18:55:18+0000
Zoe komt sinds januari bij ons thuis om gitaarles aan onze zoon youri te geven. Met heel veel plezier leuke moderne liedjes die ze samen uitzoeken. Zoe is een leuke spontane meid die het super met de kids kan vinden hier mag ze blijven komen. Zeer tevredenlees meer
Marleen Jaspar
Marleen Jaspar
2016-03-31T14:01:21+0000
Ik ben marleen en een vrouw van middelbare leeftijd .Mijn droom was altijd gitaar spelen .....maar het kwam er nooit van .Nu heb ik toch mijn droom kunnen verwezelijken . Als Zoe met haar gitaar komt en geeft me les dan gaat er een muzikale wereld open het is gewoon geweldig .Ze is super in les geven en we hebben altijd reuze gezellig .Dank je wel Zoe je bent toppie !!!!!lees meer
Marcel van Luik
Marcel van Luik
2015-07-27T13:49:48+0000
Superleuke thuisles voor onze dochter Demi!
Paul Duinkerken
Paul Duinkerken
2015-07-20T20:46:37+0000
Jeu Welkenhuysen
Jeu Welkenhuysen
2015-02-15T12:23:38+0000
IK VOLG NU ZO EEN ACHT MAANDEN LES EN VIND HET MET DE WEEK LEUKER . GE KUNT DE MUZIEK LEREN SPELEN DIE JE ZELF GRAAG HOORT. EN ER KAN OOK EENS GELACHEN WORDEN . DUS GEEN SAAI GEDOE WAT DE LESSEN ALLEEN MAAR TEN GOEDE KOMT. GE KUNT ER EVENEENS NIEUWE SNAREN LATEN PLAATSEN( WAT TEVENS ZEER GOED GEDAAN WORD). WE ZULLEN ZEKER DOORGAAN.lees meer
Davy Van de Laarschot
Davy Van de Laarschot
2015-01-21T14:17:56+0000
Super leuke professionele lessen.
Stijn En Vicky Linders-Pellegrom
Stijn En Vicky Linders-Pellegrom
2015-01-19T21:18:44+0000
Met veel plezier heeft onze dochter altijd genoten van de lessen van Zoe!
Peter-Paul Lenssen
Peter-Paul Lenssen
2015-01-18T19:40:18+0000
Volgende beoordelingen

Meer info?

Neem dan vrijblijvend contact op via info@ervaargitaar.nl of het onderstaande contactformulier.




Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Reviews

DSCN0053

Plaats hier je reactie!

Kijk voor meer reviews ook eens op de Ervaar Gitaar facebook pagina.

25 Reacties op Reviews

  • Zoë legt alles heel goed uit.
    In korte tijd heb ik al heel veel van haar geleerd.
    Het allerleukste vind ik dat ik zelf liedjes kan uitkiezen!
    Altijd weer zin in de volgende les.

  • leuke lessen in een gemoedelijke ongebonden sfeer , ben begonnen met een uurtje per week en nu anderhalf uur . op mijn eigen tempo niks moet , eigen keus van liedjes is ook fijn . we gaan zeker door .

  • Hallo Zoe, ik heb nog niet zo veel lessen gehad, maar ik verheug me er elke week op. Ook kan ik best al een beetje gitaarspelen. Papa en mama hadden niet gedacht dat dat zo snel zou gaan. Ik ga zeker door want ik wil nog veel leren.

  • Wij vinden Zoë goeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed !!!!! Jij kan heel goed les geven (Javey ) en jij heb mooie gitaren (Yesley )

  • Onze dochter van 11 jaar krijgt sinds een paar maanden wekelijks les aan huis. Zoe is erg modern en erg goed met jonge kids! Onze dochter oefent daardoor graag en kijkt uit naar de lessen. Het huiswerk is op het kind geschreven en op de huidige hits afgestemd. Erg leuk!! Ook zit er veel afwisseling in de lesstof.
    Zoe: ga zo door! Blij dat jij onze dochter les geeft!

  • je leert me heel veel.
    ik vind het leuk dat ik zelf liedjes mag uitzoeken.
    en je geeft mij goed les

  • Als je denkt dat kan ik niet meer .dat lukt nooit .
    nou ik heb iedere woensdag een jam sessie met zoe waar me af en toe de rillingen van over de rug lopen .
    zoe bedankt voor je geduld en vrije manier van het mogelijk maken dat ik dit ervaar met de gitaar.
    groet Hans

  • Ik ben pas op late leeftijd gestart met gitaarspelen en dat vind ik achteraf erg jammer. Als ik vroeger geweten had dat gitaarspelen zo leuk was, was ik er veel eerder aan begonnen. Ik merk dat ik bepaalde stukken qua snelheid niet meer kan spelen, maar dat vind ik geen probleem.. Het leuke aan de gitaarlessen van Zoë dat ze uit een grote repertoire put. Of het nou een wat oudere of een modern gitaarliedje gaat, ze heeft het allemaal paraat en als je dan eens een stuk hebt wat je op de radio gehoord hebt en wat ze nog niet kan, speelt ze dat vrijwel direct mee nadat ze het een keertje gehoord heeft. Ik heb vanwege mijn drukke leven weinig tijd en dan schiet het repeteren er wel eens bij in. Ik heb daarom om de 2 weken les bij haar en toch merk ik dat het vooruit gaat. Zeker als ik dan van de rest van de familie of vrienden wel eens positief commentaar op mijn gitaarspel krijg, is dat erg leuk en dat is mede te danken aan de manier van lesgeven van Zoë.

  • Mijn zoon heeft nu 1,5 jaar les van Zoey en hij vind het leuk. Hij heeft intussen vele liedjes geleerd en begint er daardoor ook echt plezier in te krijgen. Met gemak is hij nu de laatste les overgestapt naar de electrische gitaar.
    Zoey sluit leuk bij hem aan. Ze volgt het tempo waarin hij gaat goed.
    Een enkele keer komt het wel eens voor dat hij wat later uit school komt, en dan mogen mijn andere kinderen even met Zoey oefenen en meespelen. Dat vind ik erg spontaan en leuk!
    De lessen zijn ook heel betaalbaar, ook daar zijn we heel blij mee. Thanks Zoey!!

  • Mijn vrouw en ik hebben sinds de zomervakantie les van Zoë. We kunnen ondertussen al heel wat liedjes spelen, die we zelf bij haar aandragen. Ons genre strekt zich uit van Dubliners tot Coldplay en van Kerstliedjes tot kinderliedjes, die we kunnen gebruiken bij onze dagelijkse bezigheden. Voor Zoë is geen zee te hoog en geen uitdaging te diep. Custom made- manier van lesgeven en altijd zeer voorkomend en vriendelijk.
    Met een relatie die ook les heeft bij Zoë delen we muziek en spelen we soms samen. Wat hij leert, leert hij mij en omgekeerd. Soms spelen we ook samen liedjes voor een radioprogramma: Rodaradio. Voelen ons enorm gesterkd.

  • Ik heb nu een dik jaar les, nog steeds leer ik dingen. De manier van lesgeven, het geduld en Zoë als persoon en muzikant, maakt dat ik me wekelijks verheug op de les. Echt top, Zoë bedankt!

  • net weer les gehad van Zoë en het ging alweer een beter dan de afgelopen week.. je moet weten ik ben niet meer de jongste en dan ook nog eens amuzikaal en aritmisch en toch weet ze het voorelkaar te krijgen dat ik al wat kan spelen. Ik bewonder haar kennis , kunde en vooral haar geduld en manier van les geven. Verheug me alweer op volgende les.

  • Een aanrader!!

    Zoë is flexibel in het maken van afspraken en in het lesgeven. Ze luistert naar je wensen en iedere week komen er nieuwe tips en adviezen bij. Geduld siert Zoë in het lesgeven!

  • Volg sinds enkele maanden gitaarles bij Zoë op aanraden van een kennis die ook al jaren les van haar heeft . Door wat gezondheidsproblemen is het volgen van reguliere les niet mogelijk en dat ging dan ook niet goed . Nu krijg ik thuis , in mijn tempo en op mijn manier les en dat bevalt meer dan prima . Zoë speelt zelf met veel passie gitaar en dat weet ze goed over te brengen naar de leerling en ze stelt zich daarbij heel flexibel op .
    Dus wil je graag goed gitaar leren spelen op een prettige manier in jouw tempo en op jouw manier neem dan les bij Zoë !!!!!!!!

  • Onze dochter Jolie (7) zegt: “Ik vind het leuk dat ik zelf liedjes mag uitzoeken en dat ze me alles goed uitlegd. Zoë is heel aardig en geduldig”.
    Wij als ouders sluiten ons daar volledig bij aan.
    Het is altijd feest, als Zoë is geweest 😉

  • Mijn zoontje heeft sinds een paar maanden gitaarles en het bevalt hem prima. De lessen worden aangepast aan zijn tempo en alle favoriete liedjes worden geleerd. Hij heeft er veel plezier in. De lessen zijn een aanrader voor een ieder.

  • Ons zoontje krijgt nu een half jaar les van Zoë en vindt het heerlijk! Zoë doet er alles aan om aan te sluiten bij zijn interesses en niveau. Hij hoeft maar een liedje te noemen en ze schrijft het voor hem uit. Ze neemt de capo’s en effectpedalen mee naar ons huis, en welke 10-jarige wil er nou niet als Muse klinken in zijn eigen woonkamer? Ze is ook superflexibel met het inplannen van lessen. Van oefenen komt met de drukke pre-puber agenda niet elke week even veel, maar de lessen geven hem elke keer weer veel energie. Een aanrader!

  • Sinds kort heeft mijn zoon Jef gitaarles bij jou, en hij leert snel dank zij jouw enthousiasme. Je bent de rust zelf en hebt geduld. Hij voelt zich daardoor op zijn gemak en neemt alles gemakkelijk op. Jij speelt heel mooi gitaar en je weet bij hem de “gevoelige snaar” te raken waardoor hij doorgaat en niet afhaakt ook al wordt t soms een beetje moeilijk. Bedankt hiervoor. Je bent een fantastische lerares.

    Groetjes,
    Jose Auckel (moeder van Jef)

  • Zoe komt elke week met enthousiasme oefenen. Onze kids vinden het leuk dat ze hun eigen liedjes mogen uitkiezen. Ze blijft kalm (ook als ze weet dat ze weer eens niet geoefend hebben).

    Groetjes, Joyce Smeets

  • Onze zoon Skip (7 jaar), krijgt vanaf oktober 2016 les van Zoe. Hij blijft enthousiast en ons verbazen over wat Zoë hem op zo’n korte tijd steeds eigen weet te maken. Hij heeft al diverse “optreden” mogen verzorgen op school, voor sinterklaas en aan de kerstdis en samen met zoë zorgt hij er dan steeds weer voor dat hij er dan ook echt met iets staat. Zoë weet heel goed aan te sluiten bij wat hij mooi vindt en hier samen met hem diepgang in aan te brengen. Skip is steeds heel blij als Zoë komt en wij hopen dat zij samen nog heel wat gitaarlessen zullen doorbrengen. Zoë bedankt!

    Groetjes,

    Thijs en Regina

  • Ik ben een half jaar geleden als volwassene begonnen met gitaarspelen en moet bij mijn drukke werk als Bowen-therapeute dus passen en meten met mijn vrije tijd. Dan is het heerlijk dat Zoë zo flexibel is. Ze begrijpt mijn speciale wensen en verlangens met mijn gitaarspelen en denkt met me mee over hoe ik de muziek kan toepassen bij bepaalde behandelingen in mijn praktijk. Ze geeft bij ons thuis les aan mijzelf en aan onze zoon Bram. Met haar enthousiasme weet ze ons goed bij de les te houden en ze biedt alleen aan wat voor ons ook te behapstukken is. Zo blijft het musiceren leuk. Haar lessen ervaar ik als heel opbouwend en rustgevend en Zoë geeft me het vertrouwen dat ik uiteindelijk met mijn gitaar daadwerkelijk mijn persoonlijke doelen ga bereiken.

  • Op zoek naar een iemand met veel passie voor de gitaar en die dit op een geweldige manier kan overdragen aan haar leerlingen; dan moet je bij Zoë zijn. Zij is zeer geduldig en legt alles goed en duidelijk uit. Bovendien is zij zeer flexibel wanneer de afspraak toch eens een keer verzet moet worden. Kortom, overweeg je om gitaarles te nemen aan huis, informeer eens bij Zoë naar de mogelijkheden en je zult versteld staan van haar enthousiasme en manier van lesgeven.

  • Onze dochter Evi van 10 heeft al een paar jaar les van Zoë aan huis. Evi vindt dat Zoë alles heel duidelijk uitlegt en dat het nooit erg is als ze een foutje maakt 😉 Ook mag ze zelf haar liedjes uitkiezen, wat het extra leuk maakt. Door de manier van lesgeven kon ze al vanaf het begin pop-liedjes spelen. Ze heeft mee gedaan aan een concert, samen met andere jonge gitaristen en zangers, daar was ze heel enthousiast over (en wij ook).
    Zoë is erg vriendelijk en laagdrempelig in het contact, en erg flexibel als een afspraak eens verzet moet worden. Evi heeft altijd les samen met opa (allebei een half uur na elkaar), Zoë weet op elk niveau en leeftijd prima aan te sluiten. Een aanrader voor wie ontspannen muziek wil leren maken!

  • Mijn zoontje Luc heeft al jaren gitaar les van Zoë aan huis. Super leuk. Hij mag altijd zelf zijn liedjes uitzoeken. De uitleg van Zoë is duidelijk. Zoë is superlief en enthousiast.
    Een echte aanrader!

  • Onze zoon Raf wilde graag gitaar spelen. Bij het rond vragen hoorden we regelmatig de naam Ervaar Gitaar en Zoë. Nu weten we ook waarom we hier veel over hoorden. Zoë is heel aardig en geeft goed les. Ze kan iets rustig en duidelijk uitleggen en doet dat op een leuke muzikale wijze. Raf mocht ook eigen liedjes uitzoeken voor de les. Zoë is heel flexibel. Een keer schuiven van dag of locatie was geen probleem. Helaas wilt onze zoon geen gitaarles meer i.v.m. een andere passie c.q. hobby. Zoë is een aanrader en mocht Raf ooit weer de les willen oppakken dan weten wij al wie we gaan bellen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.