Moderne Gitaarlessen


Voor alle leeftijden

Ervaar Gitaar
5.0
Gebaseerd op 14 recensies
powered by Facebook
js_loader

Meer info?

Neem dan vrijblijvend contact op via info@ervaargitaar.nl of het onderstaande contactformulier.

Geen antwoord ontvangen? Kijk ook even in je spambox!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Info

  Voordat je gitaarles neemt vraag je je vast af wat je allemaal kunt verwachten. Op deze pagina vind je een overzicht van alle zaken die je bij Ervaar Gitaar leert en aangeboden krijgt.

  Plezier staat voorop!

  Plezier hebben in het spelen, met een deskundige begeleiding, op een instrument met ongekende mogelijkheden is het doel van mijn lessen. Als afgestudeerd leraar in het voortgezet onderwijs heb ik de mogelijkheden om jou op een leuke en snelle manier gitaar te leren spelen. Binnen de lessen heb jij zelf veel inspraak, zou jij bijvoorbeeld heel graag een bepaald nummer willen spelen? Geen probleem! Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan het lezen van akkoordenschema’s, je houding, tabulatuur en het nog beter luisteren naar je favoriete muziek. Mijn lessen zijn geschikt voor alle leeftijden.

  Benodigdheden

  Het aanschaffen van een instrument is niet meteen nodig, al is dit na verloop van tijd uiteraard aan te raden. Extra lesmateriaal hoeft niet te worden aangeschaft, het lesmateriaal wordt aangepast aan jouw eigen vaardigheden en muziekkeuze. Kennis van muziektheorie, notenschrift of ervaring met een ander instrument is niet nodig. De benodigde theorie wordt stapsgewijs behandeld in de lessen. Overige benodigdheden (stemapparaat, capo etc.) kunnen bij de docent, voor een goede prijs en goede kwaliteit, worden aangeschaft. Is er iets kapot gegaan aan je gitaar, moeten je snaren echt eens vervangen worden? Ook dat kan allemaal via Ervaar Gitaar. Kijk voor de tarieven maar eens in de bijlage of op www.ervaargitaar.nl.   

  Lessen
  De lestijden variëren van een half uur tot één uur. Lessen kunnen eens per week, eens per 14 dagen of op afspraak plaatsvinden. De lesprijzen zijn dan ook afhankelijk van de lesduur. De lesduur en lesmomenten worden in overleg bepaald. Lesmomenten kunnen plaatsvinden in de ochtend-, middag- en avonduren. Alle lessen worden bij de leerling aan huis gegeven, of op locatie in Heerlen (Geitstraat, 6413EP). Naast privélessen worden er ook duo-lessen en groepslessen aangeboden!

  Hall of Fame

  Op deze website vind je de Hall of Fame. Hier kun je inspiratie opdoen en zien wat andere leerlingen doen in de les. Volg ook de Ervaar Gitaar Facebookpagina of Instagram voor meer filmpjes, tutorials, foto’s en nieuwtjes.

  Even iets anders?

  Heb je tijdens de les even zin in iets heel anders? Je kunt nu ook een uitstapje maken naar een ander instrument. Denk bijvoorbeeld aan een cajon, ukelele, mandoline of basgitaar. Speel je altijd akoestisch en zou je graag eens op een elektrische gitaar spelen? Ook dat kan! Geef het gewoon even van te voren door en ik neem het door jou uitgekozen instrument tijdens de les voor je mee.

  Cadeaubon

  Ken je iemand die graag gitaar zou willen leren spelen en lijkt het je leuk een (proef)les cadeau te doen? Denk dan eens aan de Ervaar Gitaar cadeaubon. Je krijgt deze in een leuke cadeauverpakking aangeleverd.

  Huiswerk  

  Het omgaan met dit huiswerk is vervolgens de verantwoordelijkheid van de leerling zelf. Ik kan niets anders doen dan jullie stimuleren en motiveren om te oefenen, al snap ik best dat jullie daar af en toe geen zin in hebben ;). Huiswerk niet gemaakt? Kan gebeuren, maar zet je dan wel 100% in tijdens de les.  Voor de kleine leerlingetjes die goed hun best doen geldt dat zij af en toe de mogelijkheid krijgen iets leuks uit te zoeken uit de grabbelton.