Moderne Gitaarlessen


Voor alle leeftijden

Ervaar Gitaar
5.0
Based on 17 reviews
aangedreven door Facebook

Meer info?

Neem dan vrijblijvend contact op via info@ervaargitaar.nl of het onderstaande contactformulier.

Geen antwoord ontvangen? Kijk ook even in je spambox!
Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Covid-19

Gekke tijden, maar muziek maken helpt!

Het zijn gekke tijden. Het gewone leventje waar we zoveel waarde aan hechten en waar we zo gewend aan zijn geraakt, staat eventjes op zijn kop. Maar is het dan geen fijn idee dat we in die rare tijd, wel gewoon samen muziek kunnen blijven maken? Gitaarspelen is namelijk iets dat altijd mag. En je zult merken dat het een heerlijke manier is om even te ontspannen en te ontsnappen uit de moeilijke situatie waarin we ons nu bevinden. Daarom probeer ik jullie op zoveel mogelijk manieren te laten ervaren dat je ook nu lekker gitaar kunt blijven spelen of met muziek bezig kunt zijn. Dit betekend dat je gewoon les kunt blijven volgen bij Ervaar Gitaar. Er zijn daarvoor verschillende opties:

  • ‘Live’ lessen kunnen en mogen gewoon gevolgd worden, uiteraard volgen we daarbij wel de regels die worden opgesteld door de overheid en het RIVM.
  •  via onlinelessen aan de hand van Skype/Whatsapp/Facetime
  •  via gepersonaliseerde filmpjes, waarin je uitleg en gerichte opdrachten krijgt om mee aan de slag te gaan.

Je kunt vanaf nu ook terecht op het Ervaar Gitaar YouTube kanaal. Hierop zal ik, net als op de Ervaar Gitaar Facebookpagina, filmpjes posten waarmee jullie aan de slag kunnen. Of die kunnen zorgen voor wat inspiratie. Vergeet natuurlijk niet te abonneren om de nieuwste filmpjes steeds meteen te ontvangen. Ook kun je kijken naar de inspiratie-playlist op Spotify, gevuld met gitaarnummers, die leuk zijn om te spelen. Voor beginners, maar ook voor de gevorderde leerling.