Moderne Gitaarlessen


Voor alle leeftijden

Ervaar Gitaar
5.0
Based on 17 reviews
aangedreven door Facebook

Meer info?

Neem dan vrijblijvend contact op via info@ervaargitaar.nl of het onderstaande contactformulier.

Geen antwoord ontvangen? Kijk ook even in je spambox!
Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Over mij

Vanaf mijn 7e ben ik begonnen met gitaarspelen. Ik ben toen begonnen met het klassieke (Spaanse) gitaarspel gedurende de eerste vijf jaren. De oefenstof was klassiek, mooi,  maar ook droog.  Ik wilde echt ‘muziek maken’, lekker meespelen met de nummers op de radio. Lichte muziek is mijn passie. Een idee waar ik later ook mijn eigen lesmethode op heb gebaseerd. Later ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de gitaar en het gitaarspel, de gitaar is immers een instrument met ongekende mogelijkheden. Gitaarspelen werd zo van een hobby een passie. Ik bespeel  akoestische- , elektrische- , jazz- en 12 snarige gitaar met ontzettend veel enthousiasme en ik vind het geweldig om deze passie te delen met anderen.

Inmiddels ben ik afgestudeerd, heb ik werkervaring opgedaan als docent binnen het voortgezet onderwijs en heb ik al vier jaar mijn eigen bedrijf; Ervaar Gitaar. Daarnaast heb ik jarenlang als gitariste deel uitgemaakt van het orkest Lift Off; Percussion and Entertainment, Marcel Falize Sons and Friends. Mijn podiumervaring vanuit Open Air en het theater geef ik aan jou door!

Door middel van mijn gitaarlessen hoop ik ook jou te enthousiasmeren voor dit geweldige instrument! Ik weet zeker dat mijn lesmethode je zal inspireren om binnen korte tijd stappen te zetten in de basis van het gitaarspelen.

Zoë Lenssen

 

Marcel Falize, slagwerker André Rieu en orkestleider Lift Off Percussion and Entertainment over Zoë Lenssen:

Mijn naam is Marcel Falize en ben Orkestleider van Lift – Off Percussion & Entertainment.
 
 In 2011 ben ik muzikaal met Zoë in aanraking gekomen via een project in het Corneliushuis Heerlerheide. Nadat Zoë samen met haar zangeres in mijn show heeft meegespeeld was ik zeer verrast door de passie die Zoë voor muziek heeft. Hierdoor hebben we een vervolg project gedaan waarin we Zoë hebben teruggevraagd om tijdens het “Lift – Off Open Air festival 2012” met ons mee te spelen.
 
 
In die lopende tijd heeft Zoë zich enorm weten te ontwikkelen om samen met mij en mijn professionele muzikanten, uit het Johann Strauss Orkest van André Rieu, te kunnen optreden. De passie en de inzet van Zoë voor Lift – Off is enorm en mede door haar werk- & studielust heeft zij een plek binnen mijn orkest weten te bemachtigen.
 
 
Zoë is sinds Juli 2012 officieel lid geworden van Lift – Off en voor ons is zij een onmisbare kracht geworden die precies weet hoe ze haar functie en ideeën binnen de groep kan invullen.Ik als orkestleider ben enorm trots dat ik Zoë aan mijn orkestledenlijst heb mogen toevoegen en dat we als orkest dankbaar gebruik mogen maken van de enorme energie, wilskracht, ideeën, altijd durende glimlach en muzikaliteit van deze dame.
Met muzikale groet,
Marcel Falize